...we bouwen aan een netwerk die voor u bijzondere vormen aan kan nemen...

over ons

Eurorue is een creatief en innovatief projectbureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van nieuwe applicaties  voor desktop, smartphones en tablets. 

 

Uitdaging
Wij zien het als een uitdaging om uw idee gerealiseerd te krijgen. We weten dat de mogelijkheden van het internet nog lang niet zijn uitgeput. Wat dacht u van 'the internet of things'? We gaan alledaagse apparaten met elkaar verbinden. Via onze smartphone gaan we ermee communiceren, aansturen of informatie eruit onttrekken. Nieuwe toepassingen dienen zich aan. We willen graag uw partner zijn om aan deze toekomst van het internet vorm te geven.

 

Digitaal knooppunt

Eurorue heeft in vijftien jaar veel kennis en ervaring opgebouwd op het vlak van de nieuwe media. Soms vraagt een project echter om specifieke expertise die bij het bureau niet direkt voor handen is. In dat geval kan Eurorue terugvallen op een netwerk van bedrijven, elk met hun specialisatie. Eurorue vormt daarin een knooppunt. Wij brengen deze kwaliteiten voor u samen, om uw ideeën zo succesvol mogelijk te doen slagen.

 

Geschiedenis

Eurorue is in 2000 ontstaan als euregionale webomroep en maakte deel uit van het Europees Programma Culture & Media. Ze bood aan onafhankelijke producenten van video en audio een open kanaal.